Shoppingrunda:)

Idag har Jimmi och jag vart i stan. Vi klev upp innan 12 ivf även om jag tänkt gå upp tidigare. Aja, det gick rätt bra iaf:P Vi kom in till stan runt halv 2 så det dög.

I stan lämnade vi tillbaka tröjan Jimmi fått av mig och vi fick pengarna tillbaka. Sedan gick jag och köpte en röd mysig varm långrämad tröja på Vero Moda. Sedan hittade jag också två långärmade tröjor på Cubus. En blå och en mörklila. Sköna och mysiga var även dem. Sedan tjatade jag på Jimmi om att vi skulle hitta en klänning åt mig och det gick tillslut:) Vi gick på Amica och där hittade jag Jimmi en svart paljettlänning som han trodde skulle passa mig. först var jag lite skeptisk men jag bestämde mig iaf för att pröva den. Tyckte alltså inte att den såg så fin ut först men sedan när jag väl hade den på mig insåg jag att den faktist var jättefin! :) Den passade mig väldigt bra också. Precis en klänning i min smak; väldigt snygg men samtidigt inte en sån som sticker ut alltför mkt. Ganska stilren och klassisk. Den klänningen ska jag ha på nyår sen lär det säkert bli att man har den på Plattan med.

Efter stadsrundan for vi hem igen och jag for ganska snart hem till min mamma för att hämta träningskläder bl a. visade upp mina inköp för Helena och mamma också. Dom tyckte kläderna såg fina ut:)

Träningen senare på kvällen gick väl sisådär. Det kändes att man inte tränat på ett tag om man säger som så:P passningstajmingen var väl inte den bästa men man fick gå på vilja så det gick väl hyfsat ändå. Jobbigt var det iaf, vilket ju är bra...då ger det ju nåt iaf;D

Nu ska jag gå och duscha och tvätta håret. Hoppas det finns varmvatten nu iaf. sedan kommer Ylva ringa snart med så jag måste skynda mig nu. Ha en bra kväll gott folk!:D

Kommentarer
Postat av: Ylva

Du? I klänning? :D Nice :D Det blir säkert jättefint! Justja, jag ska ju sova, hehe... fan, jag är så jävla trött. Aja, vi hörs imorrn, I'll call you!

2007-12-28 @ 00:15:17
URL: http://hockeyflickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0