Otur lr rättare sagt trötthet

Idag har jag inte känt mig så trött konstigt nog, trots att jag bara sov 3 timmar inatt. Dock har jag märkt av min trötthet på annat sätt.

Det började redan i morse när jag lyckades glömma julklappen till klassen. Jag upptäckte det när vi nästan var framme i stan. Så irriterande! Jag som slog in den så fint igår och allting. Det fanns tre alternativ:
  1. Skita i hela grejen och helt enkelt säga att man glömt julklappen.
  2. Ta bilen hem igen och tillbaka (dvs. köra 6 mil extra:/) sedan mamma klivit av på sitt jobb
  3. Åka till en affär och köpa en ny julklapp för 20 spänn.
Jag och mamma kom överens om att det sista alternativet var bäst. Mamma var snäll och skjutsade mig till Coop, trots att hon skulle komma sent till hennes eget jobb pga det. Hon hjälpte mig att välja en julklapp samt att slå in den, tack! :)

Efter avslutningen och julklappsbytena med klassen så käkade jag på skolan. Jag fick en söt elefant-pepparkaksform i julklapp av någon. (Denna någon visade sig vara Sofia eftersom hon avslöjade sig sj:), Tack Sofia! ). Min julklapp (skriver inte vad det var) verkade också uppskattas som tur var:P

Efter att jag käkat bestämde jag mig för att skippa Nolarevyn (lr nolavision, blandar alltid ihop vad det heter:P). Kändes så drygt att köa och vänta så jag tänkte ta ta bussen hem till Jimmi i stället. Men självklart skulle jag ha glömt börsen i mammas bil sen i morse då vi var på Coop. Så jag fick helt enkelt gå upp till sjukhuset och hämta den och sedan skynda mig till busstation. Bussen skulle gå 11.45 (trodde jag iaf). Men när jag äntligen kom när till busstationen då kl var ca två min över tjugo i så var det alldeles tomt och öde. Jag kollade på busslistan och upptäckte till min besvikelse att bussen skulle avgå 11.40 och inte 11.45! Jag hade missat den precis! Fan vad less jag blev! Då hade jag alltså stressat över hela stan helt i onödan. Som tur var var (och är jag fortfarande) på gott humör idag eftersom det är lov så jag vart inte alltför less ändå.

I väntan på nästa buss gick jag på stan och kikade efter julklappar och jag hittade en till min Sötnos :) som jag köpte. Hoppas, hoppas, hoppas att han vill ha det bara annars känns det inge bra:/ Men såkart tror jag att han kommer vilja ha det, annars hade jag ju inte köpt det:P

Ska försöka orka med att jobba med religionen nu. Min älskling kommer hem snart med, mysigt!:) Ha de bra!

Kommentarer
Postat av: du vet vem

Någon gång i denna bloggs begynnelse fanns en kommentar från hockeyrika om att hon förstått att det är viktigt att få tillräckligt med sömn. Hockeyrika skulle verkligen försöka se till att inte vara uppe för länge på kvällen/natten när hon skulle upp tidigt nästa morgon.

OK, nu är det lov, men när skolan kör igång igen efter helgerna hoppas jag att hockeyrika tar nya tag med sömnen!!!!

2007-12-21 @ 09:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0