Less på läxor

Har precis kommit efter ännu en skoldag. Kallt ute, som vanligt den senaste tiden:( Inge kul. Lr okej, man ska väl inte klaga alltför mkt. Hellre mkt kyla än varmt med plusgrader liksom, det är ju faktiskt vinter. Dock skulle jag gärna vilja att det kom lite snö också. Jag vill verkligen ha en vit jul i år! En väldigt vit jul, dvs med en massa snö. Hoppas inte snön tinar bort igen, då skulle jag bli väldigt ledsen.

Kvällen kommer ägnas åt att plugga, ovanligt va!?;P
Ska fixa klart sv-analysen tills i morgon samt försöka (om möjligt) öva in fem meningar på teckenspråk. Får se hur det blir med den saken. Jag ska iaf träna hockey ikväll också, den saken är säker. Träning kl 9 är det som gäller, kommer bli skoj:)

Har knappt hunnit börja tänka på julklappar å sånt ännu:S Känner mig lite smått stressad över det. Som tur är slutar vi på onsdag nästa vecka:) så då kanske man kan ta en tripp på stan efter det...lr på torsdag/fredag. Måste skriva en önskelista själv också. Har haft så mkt i skolan nu att jag inte hunnit ägna nån energi åt julklappar och sånt. Tur att det är en och en halv vecka kvar till julafton!

Nej, måste fan ta itu med att plugga nu:S
Skulle helst av allt bara vilja krypa ner i sängen under mitt duntäcke att sova men det går ju tyvärr inte:/ Fan också! Höll på att somna riktigt ordentligt på bussen hem med så några månaders sömn vore ju inte fel. Aja, vi hörs kanske senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0