Kortspelande:D

Har en haft en bra kväll/natt:) Jag, Weppan, Emma och Jimmi har:
  • Sett slutet på "Offside" (jävligt rolig film)
  • Sett "Mumiens återkomst" ( spännande, roligt, läskigt och romantiskt...precis som det ska vara;P )
  • Spelat kort. Först "Chicago" och sedan "President" (lr "Skitneger" om ni mer känner igen det namnet)

Måste bara berätta om kortspelandet:
Vi spelade som sagt var först "Chicago" vilket gick bra länge och väl. Det var jämnt och spännande, precis som det ska vara. Men så blev jag så glad en omgång eftersom jag lyckats få en hel stege på det absolut sista "köp/bytar-kortet" (ja, det var iaf vad jag trodde då). Glad i hågen förkunnade jag efter att vi spelat "fem kort" att jag iaf vann på att ha bästa korten i och med min stege (jag vann inte på själva "spelet" alltså). Men så började alla protestera mot mig och påstå att man inte kan ha en stege på knekt, dam, kung, ess och en tvåa. Jag fattade ingenting, klart man kan ha stege på det?:S Ess kan ju både vara 14 och 1. Blev en hel del mkt tjaffs om detta.

Tillslut började vi iaf leta efter regler på internet och det visade sig att jag hade fel (tar fof emot som faan att erkänna det men:/). Tydligen kan inte ess vara i mitten på en stege eftersom det antingen måste va 14 eller en etta. Förbannat, fan vad sur jag blev! Tappade massa viktiga poäng där med. Lyckades inte vinna det där jävla "Chicago" bara för det :( Weppan, den turgubben vann;P Han lyckades få två ess trots att han hade köpstopp (och alltså inte fick byta kort).

När vi efter "Chicago" spelade "President" gick det inte heller så bra för mig tyvärr:( Kom sist varje gång lr också nästsist. Tungt! Jag kom tvåa en gång dock:P Jag hade verkligen otur med korten. Efter att vi spelat ett par omgångar for Emma hem eftersom det börjat bli rätt sent. Vi andra bestämde, efter att Emma farit, att vi skulle spela en omgång till, en sista och avgörande och sen inget mer.Och tro't lr ej men jag fick typ 6 kort som kan vara vad som helst (dvs 6 kort som är asbra!). Plus en hel del andra bra kort med:) Jag tänkte: nu jävlar är det min tur att vinna!

Omgången började och det såg länge bra ut för min del tack vare mina bráa kort. Men så plötsligt hade jag min chans att ta hem segern. Jag bestämde mig för att lägga fyra knektar (det borde ju inge kunna lägga över tänkte/trodde jag) Men Weppan den jäveln kunde ju det visade det sig! Och kvar satt jag med mina två jävla låga sjuor. Snacka om att känna bitterhet!

Jag var helt övertygad om att jag spelat bort mig sj just då trots mina alltså så bra'a kort. Men så hände det! Weppan la äntligen en singelsexa och: -JAG VANN!:D:D:D trots att jag alltså räknat ut mig sj (och troligen hade alla andra gjort det med). Fan vad gött alttså! Det är väl inte bra att förlora ett spel direkt men det går väl ändå...men att förlora två spel på samma kväll...Nej, det finns fan inte! Då känner man sig som en riktig jävla loser bara. Men nu vann jag alltså det sista avgörande så nu kommer jag kunna sova ikväll med:D Haha, blev föresten jävla glad när jag insåg att jag vunnit med. Jag reste mig upp från stolen och skrek:: "Jaaaa!" ;D

Haha, ibland är det riktigt kul att spela kort:)...åtminstone när man vinner som jag gjorde ikväll ;D Hehe, jag säger som en tjej som spelade i mitt hockeylag förut: - "Jag är född att vinna!" ;D

Nej, ska börja göra mig i ordning för att sova nu. Gäller att orka med morgondagen med. Natti! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0