Julklappsinköp + match

Idag har jag varit i stan och handlat julklappar och sedan spelat en träningsmatch mot Modo.


Jag lyckades hinna med bussen i morse:) trots att jag gick upp bara tjugo minuter innan den skulle gå, haha! Ganska tragiskt egentligen med tanke på att bussen gick först halv 12 men sådär kan det vara om man är trött utmattad:P Jag fick ta med mig några mackor till frukost med eftersom jag omöjligt hann äta det hemma.

Julklappshandeln gick bra iaf:)
, väldigt bra tom.! Känns som att jag hann köpa en hel del och rätt bra saker dessutom. Jag köpte julklappar till: Mamma, Jimmi, Helena och Marianne. Var föresten trevligt att gå på stan en stund med mamma också:) var längesen sist=/ dock gick jag bara med henne i drygt två timmar eftersom hon inte kunde vara borta längre än så fr sitt jobb.
Nu har jag bara dessa kvar att fixa julklappar till: Betty, Micke, farmor och Jimmis föräldrar. Till Micke och Betty kan jag dessutom köpa nånting först på mellandagarna om jag vill eftersom vi ska ge varann julklappar först efter jul.

Blir förmodligen att jag tar en sväng på stan på lördag med, tillsammans med Jimmi. Då ska vi försöka hitta nåt han kan ge till Jessica samt hans föräldrar. Kanske vill han ha några tips på saker jag vill ha också?

Måste säga att det är jobbigt att gå på stan såhär nära inpå jul. Det fullständigt kryllar av folk alltså! Man måste hela tiden vara vaksam så man inte krockar in i någon:S Det är uppenbarligen många som gör som jag, dvs är ute i sista minuten.

Matchen då? Jo, den gick fint:) Det blev en skön seger med 5-1 efter att vi vunnit sista perioden med 4-0:D Riktigt gött med en seger såhär nära inpå jul, helst när vi besegrade Modo med:) Det här kan man leva på ett bra tag;)


Nej, ska ta och slappa med filmen "Pyramiden" nu:P Popcorn har man gjort också, gott:) fast tyvärr verkar de ha kallnat nu, typiskt...aja, de är nog goda ändå:) Har inte lämnat in hemtentan än men jag är ändå så gott som klar med den. (Förmodligen är jag helt klar men det känns ändå som att jag borde läsa igenom den en gång till för säkerhets skull:P...typiskt mig att vara så osäker). Aja...god natt på er! Sov så gott och dröm fina drömmar:)

Kommentarer
Postat av: Jenny

okej, trevligt :) micke och jag firar ju med våra familjer/släkt på varsit håll. Så blir lite knas att umgås just då. Haha! Men hoppas du får en bra jul:)

2007-12-21 @ 00:17:24
URL: http://viklund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0