Hemtenta mejlad

Så har man precis mejlat iväg religions-hemtentan. En viss typ av ångest uppstår men jag tycker ändå att jag fått till det relativt bra:P Orkade inte ha det där i huvudet längre utan ville bara bli av med "skiten" dvs. lämna in det och inte behöva tänka på det något mer. Jag har gjort mitt bästa på de där frågorna så det får duga.

Dock var det lite "fult" på frågan om varför man firar påsken inom judendomen och kristendomen. Judendomens svar tog typ upp lite mer än en halv sida medans kristendomens tog upp typ två sidor, hehe:P Lite orättvist men det finns ju betydligt mer att skriva om kristendomens orsak jämtemot judendomens. Så jag hoppas det blev bra ändå.

Aja, man får hoppas på det bästa. Kan ju inte mer än gå åt helvete haha (lika positiv som vanligt är jag när det gäller skolarbeten:P underbart värre;P ). Nej, nu ska jag läsa och inte sitta mer vid denna dator. Punkt slut. Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Ylva

FAN! Hemtentan. :S den har jag inte fortsatt med än.. suck! :P
Men vi får ta våran filmkväll i helgen :D Eller efter nyår! Kul att ses en snabbis på stan idag iaf. :) Ringer dig sen ikväll ^^

2007-12-27 @ 17:26:59
URL: http://hockeyflickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0