"Hälsa-på-dag"

Idag har jag varit och hälsat på min pappa och hans tjej Marianne. Det var på tiden, var nämligen ett bra tag sen sist som jag var där någon längre tid. Det var väldigt trevligt iaf:) Jag kollade på deras fina plastjulgran som de satt upp och pyntat i köket samt övriga fina julpyntsaker. Sedan fick jag lite tips av dem vad jag kunde ge farmor i julklapp. Kommer troligen bara köpa nåt kamomillte och ge nå trisslotter lr liknande. Några små doft-värmeljus ska hon också få. Får försöka köpa det imorrn. Det är mkt svårt att köpa till äldre människor som redan har allt:S

Imorgon ska vi (jag och Jimmi) försöka fara till pappa runt 4-5 för då ska vi nämligen bli bjudna på julgröt och mackor:) Hoppas vi inte är i stan då bara, men det tror jag väl inte. Får försöka gå upp tidigt imorrn så man slipper vara inne i stan till 4-5. Farmor, Åsa och Micke skulle också äta julgröt. Det passar ju bra. Det var nämligen ett tag sen jag träffade farmor nu tyvärr:/.

Nu ska jag försöka städa på rummet och lyssna på julmusik medans. Är tragiskt egentligen att man inte julstädat tidigare men så går det när man har haft mkt att göra så länge.

Min stackars pojkvän Jimmi var tvungen att jobba över så det lär väl ta ett tag till innan jag far till han.
Önskar er en bra kväll! :)

Kommentarer
Postat av: Madde

Nej det är inga problem. Man vill bara kolla upp det på hunden för att se så att det INTE är några problem :P För om det är det så måste man ju försöka ordna det och i värsta fall (om hunden lider av det) måste den avlivas. Men tack och lov så såg Rockys röntgenbilder bra ut, men vi väntar på granskningen nu så vi får utlåtandet.

2007-12-21 @ 22:41:05
URL: http://minimadde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0