Finmiddag?

Idag blir det nog en rätt lugn dag jämfört med igår. Eventuellt blir det middag ikväll l 19.00 på "matcompaniet". Jessica (Jimmis syster) ska bjuda. Sen ska man tydligen vara finklädd med trots att det är en "vanlig" restaurang. Får se om jag och Jimmi far eller inte. Det var först sent igårväll (runt 10) som vi fick veta om när middagen skulle gå av stapeln nämligen. Jimmi måste klippa sig innan samt hitta några finare kläder han kan ha så får väl se om han orkar fixa det lr inte. Annars blir det väl att vi stannar hemma för jag far ju inte om inte Jimmi far även fast jag har kläder (gårdagens köpta klänning) som jag kan ha. Får se hur det blir.

Annars hade jag hoppats på att vi skulle byta julklappar ikväll, jag och min familj men jag vet inte om det blir nåt. Min bror var tydligen inne i stan nu och shoppade en del julklappar iaf. Men jag får väl kolla upp det. Sen blir det kanske lite stressigt och fara hem och grejsa på med det om vi nu ska fara på middagen ikväll.

Min kompis Emma är bra duktig ibland.
Jag fick ett sms av henne i morse där hon skrev att hon fixat lite fyrverkerier till nyår. Underbart! :) jag älskar verkligen fyrverkerier. Jag tycker det är så jävla snyggt. iofs kan man alltid gå ut och kolla på andras fyrverkerier på nyår me det är ju rätt kul att kunna avfyra lite själv med;)

Ska läsa lite nu (som vanligt nuförtiden:P) På återseende! :)

Kommentarer
Postat av: Clara

va skojjit ;)

2007-12-28 @ 14:41:07
URL: http://cupmuff.blogg.se
Postat av: Clara

jag ska ve sitta här och fram för mitt nintendo ds :P alltid lika roande XD

2007-12-28 @ 16:11:31
URL: http://cupmuff.blogg.se
Postat av: Faye

mys :)

2007-12-28 @ 16:30:16
URL: http://fayecity.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0