Filmkväll imorrn:)

Trots att jag känt mig seg och trött idag har skoldagen gått bra. Ska bli jävligt skönt med jullov iaf den saken är klar:) Fy fan alltså:P Först måste jag dock fixa med julklappar.

Nu ska jag bara ta det lugnt iaf. Ska läsa lite på min bok, det är slappt. Sedan ska jag fylla på min mobil med 200 spänn så jag får gratis-sms. Kanske tar och vilar (sover?) lite också, får se. Tillräckligt trött är jag iaf.

Måste smsa Emma ang. imorrnkväll. Då ska vi nämligen ha filmkväll. Det blir jag, Jimmi, Weppan och Emma. Det ska bli kul och trevligt:) Jag längtar! Hoppas man inte är för trött då bara men man får väl se till att  sova lite på em. innan filmtittandet börjar kanske. Dock måste jag föresten se Idolfinalen först. Vill de andra börja se film tidigare så får väl de göra det på Jimmis bärbara, utan mig:P Jag hoppas vi ser några Pistvakts-avsnitt btw, det var ett tag sen man såg dem. De är ju så sjukt bra! :D

Senare ikväll ska jag åka och träna. Måste åka rätt tidigt eftersom det är så fruktansvärt halt ute. Sen kommer jag säkerligen komma i sängs sent som vanligt. Inget bra. Jag skulle behöva sova 12 timmar känns det som. Men, men man får försöka göra det bästa av situationen.

Funderar på att packa grejerna jag ska ha med mig till Jimmi redan ikväll, på så sätt kan jag åka direkt till hans hus efter skolan imorrn. Skulle vara rätt praktiskt:)

Sköt om er och ta det lugnt! :)

Kommentarer
Postat av: Lia

mysigt :D md filmkväll

2007-12-06 @ 17:05:24
URL: http://LLIA.blogg.se
Postat av: lovingnurse

Kolla in min blogg för ett jätte bra julklppstips :)

2007-12-06 @ 17:09:05
URL: http://lovingnurse.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0