Dyr och god mat

Maten på Matcompaniet var jättegod! Jag beställde marinerad oxfilé, klyftpotatis och brunsås. Det var hur gott som helst, men dyrt hehe. Tur att det inte var jag som skulle betala. Jag drack nån tropisk juice till maten med btw. Sedan blev det efterrätt i form av vaniljglass med hjortronsylt. Mumsigt värre! Synd bara att det tog en sån tid innan man fick både maten och efterrätten men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge. Tack igen för en god middag Jessica:)

Sedan svängde vi in på Coop för att handla lite, blev en sväng till Ica Kvantum med där Emma höll på att jobba. Jag stannade till och pratade en stund med henne. Vi bestämde att hon skulle köpa in tacosen till nyår eftersom hon lix skulle jobba på Kvantum till 3 på nyårsafton.

Det blev inga julklappsbyten ikväll som jag hoppats. Betty den ungen var tydligen inte hemma. Hoppas det bli imorrnkväll ist, jag vill ha julklappar;):P

Ååh, jag vill så gärna fara till Timrå med Ylva nästa lördag. Då ska nämligen Modo utklassa Timrå;D (hehe, man kan ju alltid hoppas iaf:P) Det kostar bara 50 kr plus det som matchbiljetten kostar...perfekt! Ska bli kul att fara med Ylvis med, vi kommer ösa:D Hoppas hon bokade biljetter bara. Jag ser fram emot det! Var längesen jag var och såg en hockeymatch live nu, för längesen!

Jimmi och jag är faktiskt hemma hos min mamma nu men snart så ska vi bege oss hem till Jimmi. Det är trevligt att umgås med min mor:) hon är söt och snäll. Skit, jag som skulle snacka med Ylva på msn ikväll föresten:( nu lär hon väl ha gåttt och lagt sig. Fan också(!)...hade totalt glömt bort det. Men jag hoppas vi kan snacka imorrn ist. Skulle vara kul om vi kunde bygga ihop nån filmkväll imorrn lr på söndag. We'll see.

Nej, vi ska väl snart ta och fara nu så jag ska sätta punkt för detta inlägg. Måste ladda mobilen med den är helt "död" (intresseklubben antecknar lr hur;)...haha aja, skitsamma:P) Good night! :)


Kommentarer
Postat av: Ylva

jag har bokat nu, jag tror det blev bokat iaf. :D de skulle ringa och bekräfta, stod det. så jag skrev ditt mobilnr. och mitt, såklart. så jag hoppas de ringer, det blir fett ös i Timrå på lördag!! :D

2007-12-30 @ 00:32:01
URL: http://hockeyflickan.blogg.se
Postat av: du vet vem

TACK!Det var rart skrivet av dig om mig...

2008-01-03 @ 15:36:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0